De startpagina voor ondernemers van Utrecht

Belastingtips Utrecht.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Belastingtips Utrecht

Business Compleet

Op deze site kunt u diverse interessante artikelen met belastingtips tegenkomen.

Bezoek website Business Compleet

De Ondernemer

De belastingwetgeving is met ingang van het nieuwe jaar weer op een aantal punten veranderd. De Ondernemer inventariseerde de belangrijkste veranderingen en komt met elf tips.

Bezoek website De Ondernemer

InfoNu

InfoNu is een online bibliotheek met informatie die 24 uur per dag beschikbaar is. Net als in een bibliotheek, is bij InfoNu een grote verscheidenheid aan onderwerpen te vinden oftewel: Informatie van A tot Z

Bezoek website InfoNu

PriceWaterhouseCoopers

De belastingadviseurs van PricewaterhouseCoopers Belastingadviseurs N.V. u via Belastingnieuws.nl houden u graag op de hoogte van het meest recente fiscale nieuws, afgestemd op uw interessegebied in speciale rubrieken.

Bezoek website PriceWaterhouseCoopers

Indicator

Indicator geeft verschillende adviesbrieven uit waarop u zich als ondernemer kunt abonneren. Deze publicaties geven u tips en adviezen om geen cent belasting te veel te betalen. Voor iedereen die beroepsmatig met belastingen bezig is: directeuren-aandeelhouders, zelfstandige ondernemers, boekhouders, accountants, belastingadviseurs, enz.

Bezoek website Indicator

ACFA B.V.

Steeds meer ondernemers beperken zich tot hun hoofdactiviteiten en laten zich voor kwesties op andere gebieden van het ondernemerschap graag bijstaan door hun bedrijfsadviseur. ACFA B.V. is een samenwerkingsverband van vakspecialisten, waaraan u als ondernemer gerust uw zaken kunt toevertrouwen.

Bezoek website ACFA B.V.