De startpagina voor ondernemers van Utrecht

Lijfrente Utrecht.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Lijfrente Utrecht

Advios

Binnenkort wordt het tijd om te oogsten, na jaren sparen komt de einddatum van uw polis eindelijk in zicht. Welke mogelijk-heden heeft u nu met het lijfrentekapitaal?

Bezoek website Advios

Allianzplus.nl

U komt graag verder in het leven, óók op financieel gebied. Nu en in de toekomst. De Allianz Plus Lijfrenterekening, een innovatieve vorm van banksparen, combineert dat aantrekkelijke vooruitzicht met lage kosten, zekerheid én fiscaal voordeel.

Bezoek website Allianzplus.nl

Bloem

Bloem Financieel Adviseurs B.V. is een financieel adviesbureau en is gevestigd in Utrecht. Vanaf 1992 adviseren wij klanten op financieel gebied in de breedste zin van het woord. Hierbij behartigen wij de belangen van de particuliere alsmede de zakelijke klanten.

Bezoek website Bloem

De Lijfrentebeurs

De Lijfrentebeurs. U profiteert van marktwerking en ontvangt een op maat gesneden vergelijking.

Bezoek website De Lijfrentebeurs

Financiële Planning Specialist

De 'Financiele Planning Specialist' is een geheel onafhankelijk en persoonlijk financieel adviesbureau. Wij hebben de kennis en ervaring om u deskundig te adviseren over een gouden handdruk, pensioen, eigen woning en vermogen.

Bezoek website Financiële Planning Specialist

Inkoopsom.nl

Expireert uw lijfrente- of koopsompolis(sen) binnenkort, dan kunt u vrijblijvend advies krijgen. U bent niet verplicht om bij dezelfde verzekeraar uw lijfrente-uitkeringen in te laten gaan. Het is aan te bevelen om verschillende offertes met elkaar te vergelijken.

Bezoek website Inkoopsom.nl

Nationale Pensioen Lijn

Op deze site kunt u informatie vinden over pensioenen en de fiscale voordelen van lijfrentes.

Bezoek website Nationale Pensioen Lijn

Schut Financiële Planning

Vanuit ons kantoor in Almere brengen wij samen met u in kaart welke financiële oplossing het beste bij uw situatie past.

Bezoek website Schut Financiële Planning

Objective Financiële Adviesgroep

Objective Financiële Adviesgroep werkt met vrijwel alle banken, verzekeraars en beleggingsinstellingen. Uit hun aanbod selecteren wij voor elke cliënt de producten en/of diensten. De selectie wordt te allen tijde gemaakt op basis van een zakelijke analyse. 

Bezoek website Objective Financiële Adviesgroep