De startpagina voor ondernemers van Utrecht

Bedrijfsnaam Utrecht.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Bedrijfsnaam Utrecht

JMTC

Wanneer u op zoek bent naar optimale merkbescherming dan bent u hier aan het juiste adres. Wij kunnen uw merk registreren in de Benelux, Europa en elders in de Wereld. Wij adviseren ook over de bescherming van uw handelsnaam.

Bezoek website JMTC

Kamer van Koophandel

Het kiezen van een bedrijfsnaam of handelsnaam voor uw onderneming is aan regels gebonden. Op de site van de KvK vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Bezoek website Kamer van Koophandel

Lancelots

Lancelots informeert en inspireert ondernemende zelfstandigen. Ontwikkel je kennis - ontmoet collega's - train je vaardigheden.

Bezoek website Lancelots

Merkenwinkel

Merkenwinkel.nl maakt het voor bedrijven en particulieren mogelijk om goedkoper, sneller en simpeler hun merken online te registreren. Wij bieden een geavanceerde online merkregistratie dienst met een professionele helpdesk tegen het laagste tarief in de Benelux. Niet alleen kunt u via merkenwinkel.nl uw merk registreren maar ook laten bewaken in de Benelux.

Bezoek website Merkenwinkel

Octrooicentrum Nederland

Het innovatieve midden- en kleinbedrijf, (startende) ondernemers, particuliere uitvinders, dienstverlenende instanties, wetenschappers, docenten en studenten en de overheid kunnen bij ons terecht. Octrooicentrum Nederland (ook wel bekend als Bureau voor de Industrile Eigendom) is een agentschap van het Ministerie van Economische Zaken.

Bezoek website Octrooicentrum Nederland

Ondernemen en Internet

Het klinkt gek maar voor veel ondernemers is het kiezen van de bedrijfsnaam misschien wel het moeilijkste deel van het hele ondernemen op zich. Een bedrijfsnaam blijft, als het goed gaat, jarenlang met je meegaan. Het is dan ook belangrijk dat de keuze voor de bedrijfsnaam jarenlang mee kan. Maar hoe kom je aan een bedrijfsnaam? Dat en meer informatie kunt je vinden op deze website.

Bezoek website Ondernemen en Internet

Zigila

Zigila is gespecialiseerd in de creatie en implementatie van namen op corporate- en product niveau en alle andere typen namen en aanduidingen, die voor de marketing van producten, diensten en ondernemingen van belang zijn. Zigila werkt zowel nationaal als internationaal en voor zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt.

Bezoek website Zigila