De startpagina voor ondernemers van Utrecht

Kantoor Utrecht.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Kantoor Utrecht

ASIS Nederland

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket voor uw kantoor! U kunt hier op uw gemak kennismaken met ons bedrijf en de verschillende produkten in ons assortiment van kantoorartikelen, bureaustoelen, kantoormeubelen, kantoormachines tot aan design producten.

Bezoek website ASIS Nederland

Asito Schoonmaakbedrijf

Asito is uw betrouwbare partner op het gebied van facilitaire dienstverlening. Bij uw Asito-vestiging bent u niet alleen aan het juiste adres voor het dagelijkse schoonmaakonderhoud van uw pand, maar ook voor specialistische schoonmaaktaken én aanvullende diensten.

Bezoek website Asito Schoonmaakbedrijf

ASK Mobiele Archiefvernietiging

ASK Mobiele archiefvernietiging en papiervernietiging vernietigt landelijk vertrouwelijke archieven, dossiers en documenten daadwerkelijk bij haar klanten voor de deur. Het systeem is voor u als aanbieder volledig transparant en controleerbaar.

Bezoek website ASK Mobiele Archiefvernietiging

De Kroon

Met verfijnde specialisaties op elk deelgebied... Voor bedrijfsleven, overheid, instelling en particulier. De Kroon, allround facilitaire dienstverlener op het gebied van reguliere schoonmaak, gespecialiseerde reinigingstechnieken, catering en zonwering.

Bezoek website De Kroon

EM Kantoorsystemen

U kunt eenvoudig en snel uw kantoorartikelen online bestellen in onze kantoorartikelen webshop.

Bezoek website EM Kantoorsystemen

MADO

Van suppliesleverancier is Mado uitgegroeid tot totaalleverancier. Met supplies, machines en kantoorinrichting wordt sinds jaar en dag de volledige werk-omgeving ondersteund. Klanten mogen daarbij rekenen op een optimale service en dienstverlening.

Bezoek website MADO

Novon

Novon Schoonmaak is een regionaal opererend schoonmaakbedrijf werkzaam in Noordoost- en West Nederland met ons hoofdkantoor in Zwolle waar Novon Schoonmaak in 1993 is opgericht. Wij bedienen een geografisch gebied van Assen tot Arnhem en Enschede tot Haarlem.

Bezoek website Novon

Scherpenzeel Archiefvernietiging

Vanaf 1983 zijn de activiteiten uitgebreid met het inzamelen, afvoeren en vernietigen van informatiedragers op papier en digitaal, zoals diskettes, cd-rom's, filmmateriaal en computerapparatuur. Om de dienstverlening nog beter bij onze relaties te laten aansluiten werken wij sinds 2002 nauw samen met afvalinzamelaars op het gebied van bedrijfsafval.

Bezoek website Scherpenzeel Archiefvernietiging

Schoonmaakbedrijf van Eck

Om onze kwaliteit te blijven waarborgen zijn wij voortdurend bezig met het motiveren, begeleiden en controleren van onze medewerkers. Naast het vakkundig opleiden en regelmatig bijscholen van onze medewerkers is open en directe communicatie met onze klanten hierbij van essentieel belang.

Bezoek website Schoonmaakbedrijf van Eck

Tiger Team

Een sterke dienstverlener op het gebied van schoonmaakwerk en uitzenddiensten. Tiger Team kenmerkt zich door maximale inzet, betrokkenheid en flexibiliteit.

Bezoek website Tiger Team

AmDkoeriers

AmDkoeriers is een betrouwbaar en klant gericht Koeriersbedrijf dat staat voor Service, Kwaliteit en Zekerheid, Wij stellen de wensen en behoeftes van onze klanten centraal. Onze diensten bestaan uit: Snel transporten, 24 uur zendingen. Nachtdistributie, Spoedeisende Koeriersdiensten en Transporten. Dit ook Internationaal mogelijk. Of het nu gaat om een document of pallet.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg 
Displaying AmDkoeriers.png

Bezoek website AmDkoeriers

iLocate

Op iLocate kunt u gratis zoeken naar zakelijke ruimten die te huur of te koop staan. U vindt bij iLocate een aanbod van meer dan 50.000 kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en winkelruimtes. Van een kleine flexibele werkplek tot een groot distributiecentrum, u vindt alles onder één dak bij iLocate. Heeft u een interessante ruimte gevonden op iLocate? Toon uw interesse in een object en kom vrijblijvend in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u extra informatie kunt opvragen of u direct een bezichtiging kunt inplannen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam
Afbeeldingsresultaat voor Ilocate
 

Bezoek website iLocate

Flexas

Kantoorruimte huren via Flexas.nl? In meer dan 170 steden in Nederland verhuren wij geschikte kantoorruimte en bedrijfsruimte. Direct beschikbaar en zowel geschikt voor starters als grote ondernemingen. Kijk hieronder voor ons huuraanbod in enkele populaire plaatsen, zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Almere en Eindhoven. Natuurlijk hebben wij in veel meer steden beschikbare kantoorruimte, deze kun je vinden via de zoekoptie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Kantoorruimte huren via Flexas.nl
 

Bezoek website Flexas