De startpagina voor ondernemers van Utrecht

Marketing Utrecht.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Marketing Utrecht

BrownFish

Internet marketing is een lastig vakgebied, waar veel valkuilen op de loer liggen. Er spelen veel facetten mee die erg complex zijn. Bij BrownFish weten we exact wat we doen. We hebben de meest effectieve manier van Online Marketing ontwikkeld. Online Marketing (ook wel internet marketing genoemd) is essentieel voor het succes van uw nieuwe website. BrownFish haalt door doeltreffende internetmarketing rendementen van minimaal 700%.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Zwolle
BrownFish Online Marketing SEO en Conversie

Bezoek website BrownFish

Idiomorf Infographics

Idiomorf infographics is opgericht met als doel kennis beter over te brengen door tekeningen en animaties te gebruiken. Steeds vaker worden we geconfronteerd met nieuwe technologische ontwikkelingen, wetenschappelijke vragen en geografische veranderingen. Op de website staan voorbeelden van tekeningen en animaties hierover.

Bezoek website Idiomorf Infographics

Bureau Strak

Bureau Strak is een creatief marketingbureau, gevestigd in Hardenberg, met een focus op online. We zijn on-life. De perfecte combinatie tussen online en offline en we staan midden in het leven. We snappen wat merken moeten doen om zowel online als offline de doelgroep te raken. Dat vormt onze campagnes. Met die campagnes geven we merken ook een online gezicht. Bureau Strak is een digitaal marketingbureau. We ademen internet. We sturen op resultaat, maar altijd met een creatieve invalshoek. Zo krijgen onze opdrachtgevers altijd wat ze nodig hebben en vaak nog meer.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hardenberg 
Displaying Strak.png
 

Bezoek website Bureau Strak

J8seo

Wij zijn specialist op het gebied van Zoekmachine Marketing.

Bezoek website J8seo

LetsStat

LetsStat is al meerdere jaren een betrouwbare statistiekendienst voor haar partners en klanten.

Bezoek website LetsStat

Posdijk MarketingSynthese

U streeft naar groei van uw onderneming en staat voor een marketing- communicatie uitdaging. Maar op korte termijn heeft u onvoldoende capaciteit beschikbaar? Dan vindt u hier een flexibele oplossing voor uw marketing- en communicatieprojecten.

Bezoek website Posdijk MarketingSynthese

Sellvation Marketing

Sellvation marketing BV helpt haar clienten aan langdurige relaties met nieuwe klanten en zorgt ervoor dat de bestaande business vruchtbaarder wordt. Daarvoor organiseert Sellvation op projectmatige wijze campagnes waarbij direct marketingmiddelen zoals papieren mailers, e-maillings, actiewebsites en telemarketing slim worden geintegreerd.

Bezoek website Sellvation Marketing

Square Design

In onze grafisch ontwerp studio te Nijkerk ontwerpen we herkenning in vorm en kleur®. Dat doen we met dezelfde passie als waarmee u onderneemt. Kortom: strategisch ontwerp en creatieve communicatie voor uw logo, huisstijl, brochure, verpakking, website, mailing en verkoopondersteuning.

Bezoek website Square Design

Villa DM

Villa DM heeft een eigen aanpak om succesvolle DM-campagnes te ontwikkelen. Door onze campagnes te baseren op bewezen concepten, door uitgebreid te testen, door onze lage overheadkosten en door met uw geld om te gaan als met het onze, zijn we vaak in staat om betere resultaten te bereiken voor onze opdrachtgevers.

Bezoek website Villa DM

VODW Marketing

VODW Marketing werkt uitsluitend aan die kant van ondernemingen waar omzet wordt gegenereerd. Voor onze opdrachtgevers realiseren wij duurzaam resultaat in de markt. In het DNA van ons bedrijf ligt besloten op welke wijze we dat doen.

Bezoek website VODW Marketing

ZEO Zoekmachine Marketing

Het belang en de kracht van zoekmachines gaan we je hier niet uitleggen. Dat verhaal kennen we intussen al. Bij Zeo houden we ervan het simpel te houden. Iedereen doet waar die goed in is. En wij zijn goed in zoekmachine marketing. Vandaar!

Bezoek website ZEO Zoekmachine Marketing

AdResults

Ons doel is om de beste resultaten uit de online marketing campagnes van onze klanten te halen. Alles draait om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van!

- Groningen
- Middelgroot

Bezoek website AdResults

Click

Met vallen en opstaan zijn we uitgegroeid tot allround online marketing bureau. Met een veelzijdig team van specialisten die voor u de diepte in gaan. Allemaal zijn we opgegroeid met internet. Toch maken we nog dagelijks mooie momenten van verwondering mee. Die delen we graag met u. Nooit klaar, nooit uitgeleerd. Die mentaliteit en gretigheid kenmerken onze online experts. U profiteert daarvan. Als bevlogen online kennisbedrijf weven we úw draden in het wereldwijde web.

 

- Heerenveen, Groningen & Amsterdam
- Groot

Bezoek website Click

3w Media

Een visuele boodschap met tekst beschikt over een grote kracht om mensen te informeren, inspireren en motiveren. 3w Media is gespecialiseerd in alle vormen van visuele communicatie. U kunt als ondernemer profiteren van ons uitgebreide netwerk van alle denkbare (creatieve) specialiteiten. Wij verzorgen namelijk meer dan alleen het ontwerpen en technisch realiseren van websites.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Eindhoven 
Displaying 3wmedia.jpg

Bezoek website 3w Media

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

SMID-IT Full Service Internet Bureau

Wij zijn een internetmarketing bureau met ambitie maar ook kennis op het complexe vakgebied van o.a. Leadgeneratie, online marketing strategie, optimalisatie van websites & webshops als ook internet marketing campagnes. Door de kennis op Bedrijfsvoering, Marketing & Sales en Techniek te combineren zijn wij een ideale partner voor veel bedrijven. Omdat wij continue bij blijven op het complexe gebied van internet marketing en technieken kunnen wij u optimaal ondersteunen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Arnhem 
Afbeeldingsresultaat voor SMIDIT internet
 

Bezoek website SMID-IT Full Service Internet Bureau