De startpagina voor ondernemers van Utrecht

Strategie en Visie Utrecht.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Strategie en Visie Utrecht

DDG Group

Leidende gedachte voor de groep bedrijven binnen DDG is het succesvol maken van organisaties door maatwerk te leveren in alle aspecten van marketing-, communicatie en informatie.

Bezoek website DDG Group

De Baak

Het Baak Strategie Programma laat je vanuit verschillende perspectieven kijken naar de toekomst. Het focust op jouw toegevoegde waarde in visie- en strategievorming. Het biedt handvatten voor het genereren van ‘new business’.

Bezoek website De Baak

Duurzaamkarakter.nl

Duurzaam Karakter is een adviesbureau op het gebied van Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen (MVO), duurzaamheid en vernieuwing. Duurzaam Karakter is gespecialiseerd in strategische communicatie en projectsturing.

Bezoek website Duurzaamkarakter.nl

Holland Consulting Group

Holland Consulting Group is een onafhankelijk, zelfstandig organisatie-adviesbureau dat opdrachten uitvoert voor bedrijven, instellingen en overheidsinstanties. Managementkennis creëren en doorgeven zijn onze kernactiviteiten.

Bezoek website Holland Consulting Group

K+V Interim Management

K+V interimmanagement behoort tot de gerenommeerde bureaus in Nederland met ruim twintig jaar ervaring, gespecialiseerd in de inzet van interim- en projectmanagers bij overheid, non-profitorganisaties en bedrijfsleven in directie- hoger management- en in staffuncties.

Bezoek website K+V Interim Management

Posdijk MarketingSynthese

U streeft naar groei van uw onderneming en staat voor een marketing- communicatie uitdaging. Maar op korte termijn heeft u onvoldoende capaciteit beschikbaar? Dan vindt u hier een flexibele oplossing voor uw marketing- en communicatieprojecten.

Bezoek website Posdijk MarketingSynthese

Ross & Partners

Ross & Partners Accountants - Belastingadviseurs (hierna Ross & Partners) is de voortzetting van het team onder leiding van de heren Ross en Van Rooijen dat zelfstandig belast is geweest met de dienstverlening aan de aan hen toevertrouwde cliënten binnen de maatschap Haasnoot & Ross.

Bezoek website Ross & Partners

Sicht

Sicht ondersteunt kleine en middengrote bedrijven in het bedenken en uitvoeren van marketingactiviteiten. Helder en praktisch, zodat u er meteen mee aan de slag kunt gaan. Óf de uitvoering in handen laat bij Sicht.

Bezoek website Sicht

The Art of Management

Strategie–ontwikkeling en strategie–implementatie zijn geen eenmalige activiteiten. Zij zijn verankerd in de besturende processen van een organisatie. Op deze site wordt uitgebreid ingegaan op de werking van strategie.

Bezoek website The Art of Management

Alfa Accountants & Adviseurs

Financiële dienstverlening is een speelveld dat continu verandert. Daarom vindt u bij Alfa ruim 750 specialisten in accountancy en bedrijfsadvies op 27 vestigingen in het land. Alfa heeft niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemersbestaan, maar ook voor de menselijke kant. Dus waar uw bedrijf ook staat wij zijn overal dichtbij.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Wageningen 

Bezoek website Alfa Accountants & Adviseurs

accon avm

accon avm is de advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB. Als advies- en kennisorganisatie streven wij ernaar ondernemen aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met onze eersteklas diensten en advies stimuleren wij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Anrhem 

Bezoek website accon avm

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

Claassen, Moolenbeek & Partners

Al onze partners delen ons enthousiasme voor ondernemerschap. Dat is wezenlijk iets anders dan het “managen” van een onderneming. Door onze eigen ontwikkelde methodieken sterken we uw organisatie. Als het gaat om investeringsbeslissingen, ontwikkelingsmogelijkheden en/of marktaanpak. (lees hier over op de site, menu items diensten of casussen).

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Eindhoven 

Bezoek website Claassen, Moolenbeek & Partners

Liqide

Liqide Adviseurs is een deskundig belastingadvies- en administratiekantoor. We onderscheiden ons doordat we ondernemers écht goed begrijpen en onze hoge kwaliteitseisen nooit uit het oog verliezen. Bij ons informele kantoor werken ervaren belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en boekhouders, die allen hun eigen directe en eerlijke aanpak hebben. Je krijgt een vast aanspreekpunt, zodat je altijd weet bij wie je terecht kunt.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Groenekan 
"Accountancy as a Service"

Bezoek website Liqide

CROP

CROP is een partner die denkt en handelt als een ondernemer. Wij weten wat er speelt in uw bedrijf en in uw markt en vinden het vanzelfsprekend om hands-on mee te werken en betrokken te zijn bij onze klanten. Ook de vennoten werken mee in de dagelijkse praktijkvoering. Samen werken we aan hetzelfde doel: het beste praktische resultaat voor de ondernemer.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Amersfoort, Arnhem, Ede, Hoofddorp, Nieuwegein 
Afbeeldingsresultaat voor Crop arnhem

Bezoek website CROP

Middenduin Groep

Middenduin biedt haar cliënten een volledig aanbod van advies- en managementdiensten, en combineert deze diensten met kennis van specifieke sectoren en werkgebieden. Onze administratieve, corporate finance, juridische, HRM, organisatieadvies en managementdiensten zijn bovendien uitstekend met elkaar te combineren waardoor Middenduin maatwerk en geïntegreerde dienstverlening kan bieden. Hiermee ondersteunen wij onze cliënten bij het bereiken van hun zakelijke doelen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Amersfoort, Nijkerk

Bezoek website Middenduin Groep