De startpagina voor ondernemers van Utrecht

Erfrecht Utrecht.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Erfrecht Utrecht

Anotaris

ANOTARIS - Uw notaris in Utrecht. Online notariskantoor = snelle service + strakke notaristarieven.

Bezoek website Anotaris

Antwoord voor Bedrijven

Bij Antwoord voor bedrijven krijgt u antwoord op uw vragen aan de overheid. U leest het op de website of u belt ons met uw vraag. Antwoord voor bedrijven is een initiatief van de rijksoverheid.

Bezoek website Antwoord voor Bedrijven

De Notaris

Op deze site kunt u diverse informatie vinden over erfenis & successie. Tevens kunt u er terecht voor aanverwante onderwerpen zoals bedrijfsopvolging.

Bezoek website De Notaris

DeNotarisTarieven.nl

Voor een scherpe notarisofferte is De Notaristarieven uw beste keuze. Met één enkele notarisofferte aanvraag krijgt u antwoord van verschillende notariskantoren.

Bezoek website DeNotarisTarieven.nl

Erfwijzer

Deze site probeert je wegwijs te maken in de wereld van het erfrecht en, als je dat wilt, in contact te brengen met gespecialiseerde mediators en nalatenschapsafwikkelaars. Met mediation kunnen conflicten worden opgelost en nalatenschapsafwikkelaars bieden je hulp bij de afhandeling van de erfenis.

Bezoek website Erfwijzer

Holtman Begheijn notarissen

Holtman Begheijn notarissen is een modern middelgroot notariskantoor te Utrecht waar u terecht kunt voor alle voorkomende notariële werkzaamheden. De dienstverlening is laagdrempelig, goed en snel. Deskundige medewerkers staan voor u klaar om uw notariële vragen persoonlijk en correct te beantwoorden.

Bezoek website Holtman Begheijn notarissen

Flynth

Flynth is een landelijke organisatie, die lokaal goed vertegenwoordigd is en de taal van de klant spreekt. Onze adviseurs bieden persoonlijk advies, met gevoel voor ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Dat doen ze enthousiast en gedreven. Want ondernemen inspireert niet alleen ondernemers, maar ook hun adviseurs!

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Arnhem 

Bezoek website Flynth

Rijksoverheid

Op deze website staat een schat aan informatie van de rijksoverheid. Om ervoor te zorgen dat deze informatie voor iedereen toegankelijk is, heeft Postbus 51 een grotendeels toegankelijke website voor mensen met een functiebeperking.

Bezoek website Rijksoverheid

Van Ee & De Jonge

Een persoonlijke benadering en het inspelen op uw wensen is de basis voor onze dienstverlening. Het hoge technisch-juridisch niveau van de juridische en andere medewerkers beschouwen wij daarnaast als een vanzelfsprekende voorwaarde voor een optimale dienstverlening.

Bezoek website Van Ee & De Jonge

Nysingh Advocaten-Notarissen

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseren wij onder andere sectoren als de overheid, de zorg, food & agri, het onderwijs en familiebedrijven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Apeldoorn, Arnhem, Zwolle

Bezoek website Nysingh Advocaten-Notarissen