De startpagina voor ondernemers van Utrecht

Incasso Utrecht.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Incasso Utrecht

Advocatenkantoor Osse CS

Osse CS Advocaten te Houten is een dynamisch no-nonsense advocatenkantoor gericht op professionele dienstverlening op verschillende juridische terreinen. Bij Osse CS staat bij het snel en efficiënt aanpakken van juridische vraagstukken het persoonlijke, menselijke aspect voorop. De cliënt en diens belang staan centraal.

Bezoek website Advocatenkantoor Osse CS

B&D

B&D is een juridisch advies- en incassobureau, met name gespecialiseerd in business to business incasso, huurrecht en huurincasso, algemeen verbintenissenrecht en arbeidsrecht. Daarnaast adviseren en ondersteunen wij u graag op gebied van credit management. Onze professionals staan voor resultaat en kwaliteit; door kennis, kunde en daadkracht te combineren.

Bezoek website B&D

Bos Incasso

Dagelijks staan onze juristen voor u klaar om u met raad en daad bij te staan. Of het nu gaat om het beoordelen of begeleiden van uw incassozaak, het screenen van uw algemene voorwaarden of de toetsing van de inhoud van uw contracten; hun uitgebreide kennis en ervaring is voor u beschikbaar terwijl uw investering daarin u verrassend zal meevallen.

Bezoek website Bos Incasso

Eldermans & Geerts Advocaten

Om de incasso snel, doeltreffend en tegen redelijke kosten te kunnen afwikkelen heeft Eldermans & Geerts Advocaten een zeer succesvol gebleken incassomodule ontwikkeld. Wij kunnen snel en efficiënt het volledige buitengerechtelijke en gerechtelijke incassotraject voor u verzorgen.

Bezoek website Eldermans & Geerts Advocaten

Incassobureau Inschakelen

Alle incassobureaus in onze incasso coöperatie zijn gespecialiseerd in de incasso van openstaande vorderingen namens UW bedrijf, dit levert u direct veel voordeel en besparingen op.

Bezoek website Incassobureau Inschakelen

Incassoregister.nl

Incassoregister.nl is het meest effectieve online incassobureau. Onze gedachte is dat u alles zelf in de hand houdt. Op deze manier is het incasseren van debiteuren het effectiefst, snelst en voordeligst. Wat wij doen is u begeleiden bij dit proces. Zo maken wij de dagvaardingen voor u op en houden het proces middels deze site in de gaten.

Bezoek website Incassoregister.nl

Kruythof C.S.

Kruythof C.S. is een dynamisch, snel en betrouwbaar deurwaarderskantoor in Utrecht. “Voor kwalitatieve dienstverlening van ambtelijke- en incassowerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres” luidt dan ook onze lijfspreuk.

Bezoek website Kruythof C.S.

Orion New Services

Orion New Services (ONS) is een creditmanagementbureau die de wensen en behoeften van haar klanten centraal stelt. Daar draait het bij ONS om. De relatie die de klant heeft met zijn klant is van essentieel belang en derhalve bepaalt de klant de toon van de te voeren correspondentie: mild, gemiddeld of fors.

Bezoek website Orion New Services

Osinga Advocaten

Osinga Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in vastgoed, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en incasso. Wij geven juridisch advies en bieden oplossingen voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties.

Bezoek website Osinga Advocaten

Groenewegen & Partners Gerechtsdeurwaarders

Groenewegen en Partners zorgt voor beter betalende klanten. Snel, professioneel en met respect voor uw klantrelatie. Onze professionele incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders zorgen er, samen met u, voor dat u bij debiteuren met een achterstand meteen een voorsprong neemt. En dus niet achter de feiten aanloopt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Utrecht
Groenewegen logo
 

Bezoek website Groenewegen & Partners Gerechtsdeurwaarders

Janssen & Janssen

Transparant, deskundig en effectief. Zo werkt Janssen & Janssen, op verschillende locaties verspreid over heel Nederland. U heeft aan ons een ervaren partner in creditmanagement, incasso en juridisch advies. Wij vinden openheid naar onze opdrachtgevers erg belangrijk. Daarom heeft u bij ons altijd en overal inzicht in de voortgang van uw project.

- Bedrijfsomvang: Groot
- Locaties: Eindhoven, Roosendaal, Emmen, Goes, Nijmegen, Maastricht, Roermond

Bezoek website Janssen & Janssen

de Raadgevers

Ondernemen is kansen zien en verzilveren. Wie dat goed wil doen, kan niet om de kleine lettertjes heen. Wil je conflicten voorkomen of bij onenigheid terug kunnen vallen op heldere afspraken? Dan moet je scherp blijven. Je kunt als ondernemer bijna geen beslissing nemen, of er zitten juridische aspecten aan. Je ziet ze alléén als je weet dat ze er zijn. De Raadgevers helpt je ondernemen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
de Raadgevers

Bezoek website de Raadgevers

Kouwenaar Advocatuur

Bij ons staat de juridische expertise van de dienstverlening voorop. Daar hoort bij: een goede en snelle informatievoorziening, praktische toepasbaarheid en duidelijkheid van adviezen, een goede (telefonische) bereikbaarheid en vooral een professionele maar ook persoonlijke, benadering.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Amersfoort 

Bezoek website Kouwenaar Advocatuur

DAS

Wij maken juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, ruim 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Afbeeldingsresultaat voor das rechtsbijstand

Bezoek website DAS

Centraal Invorderings Bureau

Het CIB hanteert verscheidene methodes om in contact te komen met wanbetalers. Door intensieve, maar gepaste communicatie met een wanbetaler weten wij onze relaties te verrassen met hoge incassoscores. Het CIB heeft een eigen effectieve methodiek ontwikkeld voor het innen van uw onbetaalde nota’s. Wij hebben de hoofdlijnen van dit traject voor u op een rijtje gezet.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Rotterdam 

Bezoek website Centraal Invorderings Bureau