De startpagina voor ondernemers van Utrecht

Juristen Utrecht.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Juristen Utrecht

Adviesgroep Lekstreek

Adviesgroep Lekstreek is een kantoorcombinatie van advocaten die wordt gerund door de juristen Met jarenlange ervaring en hun enthousiaste team zijn zij actief in de advocatuur en belastingen voor particulieren, instellingen én ondernemers.

Bezoek website Adviesgroep Lekstreek

Alle bedrijven in Utrecht

Via deze site kunt u heel veel juristen in Utrecht vinden.

Bezoek website Alle bedrijven in Utrecht

B&D

&D is een juridisch advies- en incassobureau, met name gespecialiseerd in business to business incasso, huurrecht en huurincasso, algemeen verbintenissenrecht en arbeidsrecht. Daarnaast adviseren en ondersteunen wij u graag op gebied van credit management. Onze professionals staan voor resultaat en kwaliteit; door kennis, kunde en daadkracht te combineren.

Bezoek website B&D

Het Juridisch Loket

Het Juridisch Loket is een onafhankelijke organisatie waar iedere burger terecht kan voor gratis juridisch advies. We zien onszelf als de wegwijzer in recht.

Bezoek website Het Juridisch Loket

Bax Advocaten & Belastingadviseurs

BAX richt zich bewust op twee rechtsgebieden: juridisch en fiscaal. En hiermee onderscheiden we ons. Het is uniek dat advocaten en belastingkundigen nauw samenwerken om uw vraagstukken op te lossen. Gelet op de veelheid aan problemen en risico’s vraagt de markt eigenlijk om dit full service concept.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Doetinchem 

 

Bezoek website Bax Advocaten & Belastingadviseurs

Jurg Juristen

Jurg Juristen verleent juridische diensten aan onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren. Ons kantoor heeft een algemene praktijk met specialisaties op het gebied van het onderwijsrecht, ambtenarenrecht, arbeidsrecht en het bestuursrecht.

Bezoek website Jurg Juristen

USG Juristen

USG Juristen (opgericht in 1993) is voor opdrachtgevers een betrouwbare partner in de juridische dienstverlening. Met meer dan 220 proactieve juristen die uitblinken in hun vakgebied en ervaring hebben in de advocatuur, het bedrijfsleven of binnen de overheid. USG Juristen is marktleider in het leveren van juridische kennis en capaciteit.

Bezoek website USG Juristen

Van Diepen Van der Kroef Advocaten

Van Diepen Van der Kroef Advocaten is het grootste onafhankelijke advocatenkantoor van Nederland. Gegroeid vanuit de wil en durf om te ondernemen. Daarbij zijn steeds de juiste personen gezocht met dezelfde ambitie. Onze advocaten zijn ondernemers, die – net als onze grootste klantengroep – bouwen aan hun organisatie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Amsterdam, Alkmaar, Hoorn, Haarlem, Den Haag, Utrecht
Advocatenkantoor voor Juridisch Advies - Van Diepen Van der Kroef Advocaten

Bezoek website Van Diepen Van der Kroef Advocaten

JuristenTeam

JuristenTeam is een onafhankelijke juridische dienstverlener. Ons Team van ervaren Juristen staat bedrijven en particulieren met raad en daad bij. Onze doelstelling is de oplossing van uw probleem! We hanteren bepaalde standaard uitgangspunten. We hechten aan een duurzame relatie met u, gebaseerd op interesse, integriteit en vertrouwen. Om deze redenen vinden wij een goed persoonlijk contact met u van belang.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Amsterdam, Arnhem, Den-Bosch, Groningen, Rotterdam, Utrecht Zwolle

 

Bezoek website JuristenTeam

Nysingh Advocaten-Notarissen

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseren wij onder andere sectoren als de overheid, de zorg, food & agri, het onderwijs en familiebedrijven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Apeldoorn, Arnhem, Zwolle

Bezoek website Nysingh Advocaten-Notarissen

HBR Juridisch Advies

HBR Juridisch Advies is een adviesbureau dat verschillende juridische diensten aan particulieren en (startende) ondernemers aanbiedt. U kunt zelf aangeven van welke dienst u gebruik wilt maken.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hilversum

 

Bezoek website HBR Juridisch Advies

Laghmouchi Law

Ons kantoor richt zich op het (nationale en internationale) fiscale recht en de ondernemingsgerichte praktijk. Wij hebben solide ervaring met het adviseren van het MKB en grote multinationale ondernemingen die actief zijn in verschillende jurisdicties en regio’s en uiteenlopende sectoren. Wij adviseren ondernemers bij (internationale) financierings-, leasing-, en licentieactiviteiten, fusies en overnames, verschillende soorten fondsstructuren en de dagelijkse ondernemingsactiviteiten of overige transacties. Indien nodig staan wij ondernemers en bestuurders met raad en daad bij fiscale en ondernemingsgerelateerde procedures.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Utrecht 

 

Bezoek website Laghmouchi Law

DAS

Wij maken juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, ruim 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Afbeeldingsresultaat voor das rechtsbijstand

Bezoek website DAS