De startpagina voor ondernemers van Utrecht

Notarissen Utrecht.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Notarissen Utrecht

Attent Notaris

Attent Notaris biedt een volledig pakket notariële diensten en is sinds 2006 in Utrecht (Leidsche Rijn) gevestigd. Attent Notaris staat voor: goede service, deskundige begeleiding en scherpe tarieven.

Bezoek website Attent Notaris

CMS Derks Star Busmann

CMS Derks Star Busmann is een toonaangevende juridische dienstverlener die met 250 advocaten, notarissen en belastingadviseurs vanuit vier kantoren werkzaam is op het hoogste niveau.

Bezoek website CMS Derks Star Busmann

Holtman Begheijn notarissen

Holtman Begheijn notarissen is een modern middelgroot notariskantoor te Utrecht waar u terecht kunt voor alle voorkomende notariële werkzaamheden. De dienstverlening is laagdrempelig, goed en snel. Deskundige medewerkers staan voor u klaar om uw notariële vragen persoonlijk en correct te beantwoorden.

Bezoek website Holtman Begheijn notarissen

Holtzer

Door de keuze voor onze notarispraktijk kiest u voor expertise en ervaring in een breed dienstenpakket. Ons motto is: mensenwerk in rechtszekerheid en advies. Het accent van de praktijk ligt op de estate-planning (fiscaal familierecht) en business-planning.

Bezoek website Holtzer

Van Ee & De Jonge

Een persoonlijke benadering en het inspelen op uw wensen is de basis voor onze dienstverlening. Het hoge technisch-juridisch niveau van de juridische en andere medewerkers beschouwen wij daarnaast als een vanzelfsprekende voorwaarde voor een optimale dienstverlening.

Bezoek website Van Ee & De Jonge

VBC notarissen

Veldhuizen Beens Van de Castel notarissen is een onafhankelijk notariskantoor met vestigingen in Amersfoort, Utrecht, Nijkerk en Barneveld. Wij zijn ervan overtuigd dat de bundeling van kennis en kwaliteit een belangrijke meerwaarde geeft aan onze dienstverlening en dus ook ten goede komt aan onze cliënten Onze dienstverlening is uiterst divers en strekt zich uit over een breed werkterrein van juridische zaken voor zowel particulieren, ondernemers als instellingen.

Bezoek website VBC notarissen

Hermans & Schuttevaer notarissen

Hermans & Schuttevaer notarissen is een onafhankelijk, groot notariskantoor van naam. Door de schaalgrootte van ons kantoor, de praktische ervaring en de kwaliteit van de medewerkers beschikken wij over zeer veel kennis en deskundigheid. Onze cliënten zijn particulieren, ontwikkelaars, beleggers, ondernemers uit het mkb en grote nationaal en internationaal opererende ondernemingen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Utrecht 
Hermans & Schuttevaer Notarissen

Bezoek website Hermans & Schuttevaer notarissen

Netwerk Notarissen

Netwerk Notarissen vormt met 600 gespecialiseerde notariële juristen het grootste samenwerkingsverband van notariskantoren in Nederland. Zij studeren samen en onderzoeken nieuwe juridische mogelijkheden. Vanuit meer dan 150 vestigingen staan wij voor je klaar met informatie en advies op belangrijke momenten in jouw leven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Baarn 

 

Bezoek website Netwerk Notarissen