De startpagina voor ondernemers van Utrecht

Rechtshulp Utrecht.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Rechtshulp Utrecht

Advocaten.nl

Voor online juridisch advies en rechtsbijstand door heel Nederland. Gratis vragen stellen aan advocaten en tevens pro Dep rechtshulp aanvragen via de website.

Bezoek website Advocaten.nl

B & D Juristen

B&D Juristen is deskundig op het gebied van het arbeidsrecht. Wij zijn ervaren onderhandelaars, wij adviseren en procederen bij arbeidsgeschillen en ontslagkwesties. Daarnaast adviseren wij werkgevers over personeelsbegeleiding en dossieropbouw.

Bezoek website B & D Juristen

CNV

CNV helpt je. Bij belastingzaken, met rechtshulp, je loopbaan, afspraken over arbeidsvoorwaarden. Kortom de CNV Diensten.

Bezoek website CNV

Het Juridisch Loket

Het Juridisch Loket is er voor iedereen met een juridische vraag. Onze informatie en ons advies zijn gratis. Als u verdere hulp van een advocaat nodig heeft – en u heeft recht op gesubsidieerde rechtsbijstand – vergoedt de overheid het grootste deel van de kosten. U betaalt dan zelf een eigen bijdrage.

Bezoek website Het Juridisch Loket

Jurg Juristen

Jurg Juristen verleent juridische diensten aan onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren. Ons kantoor heeft een algemene praktijk met specialisaties op het gebied van het onderwijsrecht, ambtenarenrecht, arbeidsrecht en het bestuursrecht.

Bezoek website Jurg Juristen

Vereniging Rechtswinkel Utrecht

De Vereniging Rechtswinkel Utrecht is een vrijwilligersorganisatie waar ongeveer 45 gevorderde rechtenstudenten elke dag gratis juridisch advies geven tijdens de telefonische- of specialistische inloopspreekuren.

Bezoek website Vereniging Rechtswinkel Utrecht

Wegwetwijs

Wetwijs biedt speciaal voor MKB ondernemers een algemene juridische cursus van één dagdeel aan, waarvan het doel is om bij de MKB ondernemer een signaleringsfunctie voor juridische zaken en bijbehorende valkuilen te kweken.

Bezoek website Wegwetwijs

HBR Juridisch Advies

HBR Juridisch Advies is een adviesbureau dat verschillende juridische diensten aan particulieren en (startende) ondernemers aanbiedt. U kunt zelf aangeven van welke dienst u gebruik wilt maken.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hilversum

Bezoek website HBR Juridisch Advies