De startpagina voor ondernemers van Utrecht

Opleidingen Utrecht.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Opleidingen Utrecht

IPD Opleidingen

IPD biedt u opleidingen met een grote kans op een goedbetaalde baan. Juist in deze spannende tijd is het belangrijk om uw baan te houden, een nieuwe baan te verwerven of te gaan voor een beter salaris in uw huidige functie. Zo behoudt u uw zekerheid over een goed inkomen. Het volgen van een beroepsopleiding helpt u daarbij!

Bezoek website IPD Opleidingen

Leidsche Onderwijs Instelling

Bij de LOI heb je de keuze uit meer dan 400 opleidingen. Van functiegerichte cursussen en beroepsgerichte MBO-opleidingen tot complete, officieel erkende HBO-opleidingen én universitaire opleidingen. Je vindt dus zeker een opleiding die bij je past.

Bezoek website Leidsche Onderwijs Instelling

NCOI

NCOI heeft als toonaangevende opleider het meest complete programma voor werkenden in Nederland. NCOI is het juiste adres wanneer u uw kennis én vaardigheden wilt vergroten. In al onze activiteiten vindt u onze praktijkgerichte benadering terug, die zeer effectief is.

Bezoek website NCOI

NIOW

Cursus? U kunt bij ons terecht voor taaltrainingen, schriftelijke communicatie, persoonlijke vaardigheden en managementopleidingen. Bekijk de mogelijkheden op onze website.

Bezoek website NIOW

Open Universiteit

De Open Universiteit Nederland is de Expert op het gebied van onderwijsontwikkeling en onderwijsinnovatie en koploper in de ontwikkeling en toepassing van nieuwe technologieen en onderwijskundige inzichten. Deze expertise is niet alleen beschikbaar voor de Open Universiteit, maar voor iedereen in het hoger onderwijs en het bedrijfsleven.

Bezoek website Open Universiteit

Phoenix Opleidingen

Of je nu bij Phoenix een opleiding, een cursus of een workshop komt doen, voor individuele begeleiding kiest of supervisie: je komt altijd een van de opleiders / begeleiders tegen.

Bezoek website Phoenix Opleidingen

TaalGewoon

TaalGewoon is een trainings- en redactiebureau in Utrecht. De schrijfhulp die iedere professional goed kan gebruiken. Want we schrijven wat af met z'n allen. Hoe digitaler we worden, hoe gewoner het wordt om gesproken taal te vervangen door geschreven tekst.

Bezoek website TaalGewoon

ROC Midden Nederland

ROC Midden Nederland is een onderwijsorganisatie voor middelbaar beroepsonderwijs, voortgezet onderwijs voor volwassen (VAVO Lyceum), bedrijfsopleidingen en participatieonderwijs in de provincie Utrecht. Wij verzorgen met 1800 medewerkers het onderwijs voor ongeveer 24.000 studenten (ruim 18.000 mbo-studenten, 1100 studenten aan het VAVO Lyceum, ruim 3.000 deelnemers aan Participatieopleidingen en circa 900 studenten van Bedrijfsopleidingen).We verzorgen kwalitatief goed onderwijs. Ons onderwijs is gericht op het kwalificeren voor werk en maatschappelijke participatie, rust toe tot vakbekwaamheid en burgerschap, en biedt perspectief op persoonlijke ontplooiing en verdere studie. Wij staan voor kwaliteit, kleinschaligheid en persoonlijk contact.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Amersfoort, Heerhugowaard, Nieuwegein, Utrecht,  Zeist
ROC Midden Nederland
 

Bezoek website ROC Midden Nederland

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl

Rubato Groep

Al meer dan 20 jaar kijken onze adviseurs, door de bril van de ondernemer, kritisch maar ook realistisch naar uw organisatie. Wij geven bedrijfsjuridische en bedrijfseconomische ondersteuning en advies alle zaken waar een ondernemer tijdens zijn bedrijfsvoering mee wordt geconfronteerd. Onze trainers verzorgen diverse trainingen en opleidingen. Ze weten deze af te stemmen op praktijksituatie van deelnemers, wat erg motiveert en tot resultaten leidt.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Utrecht 
Image result for rubato groep

Bezoek website Rubato Groep