De startpagina voor ondernemers van Utrecht

Training en Coaching Utrecht.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Training en Coaching Utrecht

Agnes van Kempen

Agnes van Kempen biedt coaching en training voor particulieren en organisaties op het gebied van loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en zingeving.

Bezoek website Agnes van Kempen

Rubato Groep

Al meer dan 20 jaar kijken onze adviseurs, door de bril van de ondernemer, kritisch maar ook realistisch naar uw organisatie. Wij geven bedrijfsjuridische en bedrijfseconomische ondersteuning en advies alle zaken waar een ondernemer tijdens zijn bedrijfsvoering mee wordt geconfronteerd. Onze trainers verzorgen diverse trainingen en opleidingen. Ze weten deze af te stemmen op praktijksituatie van deelnemers, wat erg motiveert en tot resultaten leidt.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Utrecht 
Image result for rubato groep

Bezoek website Rubato Groep

Inspiration at Work

Inspiration at Work staat voor visie en daadkracht met dubbel resultaat; inspiratie op het werk én inspirerend aan het werk. Deze inspirerende werkwijze draagt daadwerkelijk bij aan de ontwikkeling van uw organisatie én - op individuele basis - aan de ontwikkeling van uzelf en uw loopbaan. Kortom: laat u inspireren....

Bezoek website Inspiration at Work

Edubookers.com

Wij zijn Edubookers, hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Wij bieden duizenden trainingen aan van honderden van de beste opleiders in Nederland. Veel van onze trainingen zijn beoordeeld door oud cursisten, zodat jij de beste keuze kunt maken. Het Edubookers team helpt jou om te blijven groeien en dat met de beste prijsgarantie!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Eindhoven 

 

Bezoek website Edubookers.com

Katja Budde

Mensen die zich ontwikkelen dragen bij aan de groei van organisaties. Een verrijkende ervaring in een ontwikkelingsproces is ontdekken waar het je écht om gaat. In de begeleiding staat de zoektocht naar de 'ondervlakte' centraal: de vragen waar het écht over gaat. Katja Budde Coaching & Training biedt je daarbij een vertrouwde en uitdagende omgeving.

Bezoek website Katja Budde

Kraaybeekerhof

Ooit begonnen als een klein cursuscentrum, gericht op de biologisch dynamische landbouw, heeft de academie zich in de loop der tientallen jaren ontwikkeld tot een breed opleidingscentrum waar het nog altijd gaat om bewustzijn over aarde en mens. Inmiddels bieden wij een aantal stevige opleidingstrajecten, trainingen en kleinere cursussen aan.

Bezoek website Kraaybeekerhof

L´n B

L’n B is een geschikte partner voor interim/freelance trajecten zoals: opleiding, training & coaching van Salesteams: verkooptraining, presentatietraining, etc.

Bezoek website L´n B

Meer Effect

Taco Oosterkamp is expert in slimmer werken. Samen met het team van zijn bedrijf meereffect traint en coacht hij professionals in de door David Allen ontwikkelde methode \"Getting Things Done\", een gestroomlijnde manier om zo effectief mogelijk te werken.

Bezoek website Meer Effect

Outing Holland

Outing Holland is een trainings- en adviesbureau. Samen met onze (inter-)nationale opdrachtgevers uit het bedrijfsleven en de publieke sector, vertalen wij strategische en operationele, ontwikkel- en/ of verandervraagstukken naar concrete adviezen, trainings- en coachings- trajecten of opleidingsprogramma’s.

Bezoek website Outing Holland

Pasklaar

Pasklaar coaching en training is een klein bureau en wil dat ook blijven. Klein staat voor een persoonlijke benadering, korte lijnen en maatwerk, maar het rendement is vaak groot!

Bezoek website Pasklaar

Stenvers Loopbaancoaching

Stenvers maakt deel uit van een Netwerk van zelfstandig ondernemers met diverse achtergronden en expertises. Het bureau is gevestigd in het hart van Utrecht.

Bezoek website Stenvers Loopbaancoaching

MTC Training

MTC is uw partner voor outputverhogende trainingen, adviesdiensten en interim management. MTC helpt in korte tijd de relatie met uw klant beduidend te verbeteren, ongeacht de markt waarin u zich begeeft. Wij reiken u effectieve, op maat gemaakte oplossingen aan voor het vergroten van uw winstcapaciteit.

Bezoek website MTC Training

Quercus accountancy

In de visie van Quercus Accountancy is iedere organisatie uniek. Dit betekent dat alleen met maatwerk recht gedaan wordt aan de vraagstelling van een opdrachtgever.

Bezoek website Quercus accountancy

de Raadgevers

Ondernemen is kansen zien en verzilveren. Wie dat goed wil doen, kan niet om de kleine lettertjes heen. Wil je conflicten voorkomen of bij onenigheid terug kunnen vallen op heldere afspraken? Dan moet je scherp blijven. Je kunt als ondernemer bijna geen beslissing nemen, of er zitten juridische aspecten aan. Je ziet ze alléén als je weet dat ze er zijn. De Raadgevers helpt je ondernemen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
de Raadgevers

Bezoek website de Raadgevers

UNIT4 Business Software

UNIT4 ontwikkelt cloudgebaseerde ERP- en bedrijfssoftware. Met onze software en diensten helpen we onze klanten te voldoen aan de behoeften die een steeds veranderende omgeving met zich meebrengt. Organisaties willen blijven draaien en kunnen groeien. Om voorop te blijven moet software snel en tegen lage kosten aan te passen zijn aan continu veranderende situaties. En dat is precies wat onze ERP en bedrijfssoftware biedt. Software die klaar is voor de veranderingen van morgen. Dat noemen wij: software vooruitgedacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Hengelo, Rijssen, Sliedrecht, Utrecht, Veenendaal, Zoetermeer 
UNIT4 bedrijfssoftware

Bezoek website UNIT4 Business Software

Bureau Strak

Bureau Strak is een creatief marketingbureau, gevestigd in Hardenberg, met een focus op online. We zijn on-life. De perfecte combinatie tussen online en offline en we staan midden in het leven. We snappen wat merken moeten doen om zowel online als offline de doelgroep te raken. Dat vormt onze campagnes. Met die campagnes geven we merken ook een online gezicht. Bureau Strak is een digitaal marketingbureau. We ademen internet. We sturen op resultaat, maar altijd met een creatieve invalshoek. Zo krijgen onze opdrachtgevers altijd wat ze nodig hebben en vaak nog meer.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hardenberg 
Displaying Strak.png

Bezoek website Bureau Strak

Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.500 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening. Het RB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en biedt daarom een uitgebreid Permanente Educatie-programma aan. Daarnaast biedt RB Opleidingen een breed scala aan opleidingen aan op diverse niveaus. U kunt vanaf de start in de opleiding Register Belastingconsulent in zes jaar afstuderen op academisch niveau.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Culemborg 
Register belasting adviseurs: Verder in fiscale kennis

Bezoek website Register Belastingadviseurs

MFAS

De basis voor MFAS/Meijer Fiscale Adviessystemen bv is gelegd in 1985. Henry Meijer kreeg bij het toenmalige De Boer en Van Keulen Groningen, thans PWC, de opdracht een checklist op te stellen voor het genereren van werk uit accountantsdossiers. In 1988 introduceerde hij dit instrument bij Moret Gudde Brinkman, thans EY. In 1994 werd MFAS/Meijer Fiscale Adviessystemen opgericht. Met onze cursussen proberen wij praktijkconcepten (verder) te ontwikkelen en ons programma te verrijken. U krijgt ideeën en handvatten voor uw cliënten aangereikt. Weinig theorie, veel praktijk!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Noordwijk 
Afbeeldingsresultaat voor meijer fiscale adviessystemen
 

Bezoek website MFAS