De startpagina voor ondernemers van Utrecht

Arbeidsongeschiktheid Utrecht.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Arbeidsongeschiktheid Utrecht

ASR Verzekeringen

Met ons nieuwe logo benadrukken we dat we een bedrijf zijn met een menselijk gezicht. We stellen de bescherming van alles wat voor u belangrijk is voorop. Zekerheid bieden aan onze klanten is tenslotte ons bestaansrecht. Wij doen dat samen met uw tussenpersoon en daarbij maken wij gebruik van de ervaringen die we binnen AMEV, Stad Rotterdam en Woudsend sinds 1720 hebben opgebouwd.

Bezoek website ASR Verzekeringen

Belangenbehartiging Arbeidsongeschikten Utrecht

Op zaterdag 15 maart wordt de inwoners van Utrecht de mogelijkheid geboden om kosteloos de aangifte inkomstenbelasting 2007 in te laten vullen. Deze service is bedoeld voor particulieren met een maximaal verzamelinkomen van € 30.000, die van de belastingdienst bericht hebben gehad dat ze aangifte moeten doen.

Bezoek website Belangenbehartiging Arbeidsongeschikten Utrecht

CNV

Het CNV is een verzameling van 11 CNV-bonden. In totaal zijn er ongeveer 340.000 mensen lid bij deze CNV-bonden. De 11 CNV-bonden zijn actief in vrijwel alle sectoren in Nederland.

Bezoek website CNV

De Amersfoortse

Dé inkomensspecialist voor onder nemers maakt ondernemer relaxter!

Bezoek website De Amersfoortse

Kadoverzekerd

Een goede verzekering is een noodzaak. En natuurlijk wil je niet teveel betalen. Kadoverzekerd.nl biedt verzekeringen van betrouwbare verzekeraars met uitstekende dekking, tegen messcherpe premies. Bovendien ontvang je bij elke afgesloten verzekering een kado naar keuze, of maar liefst 3 maanden premie retour!

Bezoek website Kadoverzekerd

Movir

Wij hebben onze informatie afgestemd op onze belangrijkste doelgroepen; (para)medici en zakelijke professionals. Er is ook een eigen ingang voor starters.

Bezoek website Movir

Raad op Maat

Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, u bent onze opdrachtgever!

Bezoek website Raad op Maat

AOVzonderprovisie.nl

Wij werken op basis van een gericht klantadvies voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dat betekent dat wij u vanaf het uitbrengen van de offerte tot aan het einde van de looptijd begeleiden. U als klant bent altijd het uitgangspunt. En, wij gaan altijd op zoek naar de beste oplossing die van toepassing is op uw situatie.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Hoofdlocatie: Deventer 
Displaying AOVzonderprovisie.jpg
 

Bezoek website AOVzonderprovisie.nl

Loyalis

Loyalis levert aanvullende producten en diensten voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Speciaal voor overheid, onderwijs en gelieerde instellingen. De producten sluiten uitstekend aan op de collectieve pensioenregeling.

Bezoek website Loyalis

Kettlitz & Deenik

Op onze site kunt u informatie vinden over het zorgplan, aanvullende verzekeringen, keuze zorgplan en de klasseverzekering. De informatie is zowel voor werknemers als voor werkgevers.

Bezoek website Kettlitz & Deenik