De startpagina voor ondernemers van Utrecht

Verzekeringsadviseurs Utrecht.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Verzekeringsadviseurs Utrecht

Assuline

Bij Assuline kunt u terecht voor totaaladviezen betreffende uw financiën, verzekeringen, hypotheek en dergelijke. Assuline beschikt over meerdere kantoren in Nederland. Er is dus altijd wel een adviseur dicht bij u in de buurt.

Bezoek website Assuline

Convento Assurantiën

Convento assurantiën is sinds 2001 een gestaag groeiend assurantiebedrijf, waarbij de visie volledig gericht is op de prijs/kwaliteitverhouding van een produkt of dienstverlening,haar klanten en de toekomst. Geen enkel bussinesspartner heeft een financieël belang in Convento assurantiën, waardoor een onafhankelijk advies voor u gewaarborgd is.

Bezoek website Convento Assurantiën

CZ

CZ Actief in GezondheidCZ Actief in Gezondheid heeft ongeveer 3 miljoen verzekerden. CZ is hiermee één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. CZ heeft een sterk sociaal karakter.

Bezoek website CZ

ONVZ

Als onafhankelijk verzekeringsadviseur wilt u klanten van het beste advies voorzien. Uiteraard is dit advies afhankelijk van de behoeften en wensen van uw klanten.

Bezoek website ONVZ

Smeink Assurantiën

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.

Bezoek website Smeink Assurantiën

Vermolen

Vermolen Assurantiën is een assurantiekantoor dat drie belangrijke pijlers heeft. Verzekeringen, Hypotheken en Pensioenen. Cliënten kunnen rekenen op een klantgerichte aanpak en een moderne methode van administratie en communicatie. De klant staat voorop.

Bezoek website Vermolen

Zilveren Kruis Achmea

Voor de zakelijke markt biedt Zilveren Kruis Achmea tal van oplossingen en diensten op het gebied van verzuimbestrijding, arbeidsomstandigheden, preventie en reïntegratie en inkomensverzekeringen. De overheid legt de verantwoordelijkheid voor inkomenszekerheid nadrukkelijk neer bij werkgevers en werknemers. Wij spelen hierop in met passende producten.

Bezoek website Zilveren Kruis Achmea

Adviesgroep Vecht en Plassen

Adviesgroep Vecht en Plassen is de handelsnaam van de besloten vennootschap Meervos B.V., gevestigd te Maarssen. De naam “Adviesgroep Vecht en Plassen” is ontleend aan het mooie Vecht en Plassengebied waar wij werkzaam zijn.

Bezoek website Adviesgroep Vecht en Plassen

Adviesgroep Vecht en Plassen

Adviesgroep Vecht en Plassen is de handelsnaam van de besloten vennootschap Meervos B.V., gevestigd te Maarssen. De naam “Adviesgroep Vecht en Plassen” is ontleend aan het mooie Vecht en Plassengebied waar wij werkzaam zijn.

Bezoek website Adviesgroep Vecht en Plassen

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

de Goudse verzekeringen

De Goudse heeft gekozen voor een organisatiestructuur waarmee snel en daadkrachtig ingespeeld kan worden op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Door korte lijnen kan De Goudse direct inspelen op de wensen van eindklanten en verzekeringsadviseurs.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Gouda 

Bezoek website de Goudse verzekeringen